Reis naar binnen

Beelden in onszelf zijn richtingaanwijzers van onze geestelijke en innerlijke weg. Iedereen heeft met deze beelden te maken, iedere dag en iedere nacht, bewust of onbewust. Visualiseren is een van de manieren om met deze innerlijke beelden aan de slag te gaan.

In deze workshop begeleid ik je met geleide meditaties in een reis naar binnen. Tijdens deze reis kom je ook archetypen tegen: oeroude, algemene en collectieve beelden die van oudsher aanwezig zijn in de ziel van de mens en jou kunnen helpen om de boodschappen van je onbewuste te begrijpen.

Door je dagbewustzijn even op de achtergrond te zetten, krijg je dus de gelegenheid om naar je innerlijke wereld te luisteren, te kijken en het te voelen. Dit geeft vaak een gevoel van “thuiskomen” in jezelf en kan soms licht werpen op dingen die je wel voelt maar die je in je dagbewustzijn niet begrijpt. Er is voldoende tijd en ruimte om afhankelijk van de individuele behoeftes ervaringen te delen. Dankzij het beperkte aantal deelnemers kan ik iedereen persoonlijk begeleiden.

12-faces-of-human-kind-king-crimson

>> Terug naar Workshops