Groeien naar spiritueel inzicht

Stress, onrust, spanning, druk druk druk…
Herken je dit? En heb je de behoefte om meer balans in je leven te vinden?

Mediteren helpt je om uit de drukte van alledag te stappen, je gedachtestroom te kalmeren, je geest tot rust te laten komen en je lichaam te ontspannen. Op deze manier krijg je de kans om de balans van lichaam, emoties en geest te herstellen. Je ervaart meer plezier en tevredenheid in je leven, je kunt je beter concentreren en helder denken en je beheerst beter je gevoelens en emoties. Zelfs je gezondheid profiteert van het mediteren: je krijgt meer energie, een lagere bloeddruk en hartslag en je ademt beter.

Deze meditatiecursus bestaat uit 6 wekelijkse bijeenkomsten van 2 ½ uur.Iedere les heeft een specifiek thema geïnspireerd naar het boek “Groeien naar spiritueel inzicht” van Sanaya Roman.

Ik gebruik geleide meditaties en visualisaties. Dit betekent dat ik je begeleid met een “verhaal” en eventueel een rustige muziek op de achtergrond. Op een ongedwongen manier ga je je bewust verbinden met je Zelf, het wijze en liefdevolle deel in jou dat altijd weet wat goed voor jou is. Je komt dus dichter bij je essentie, je wordt je bewust van je diepe verlangens en misschien zelfs van je levensdoel en je levenswerk.