Ervaringen

Ervaringen

Hieronder delen cliënten hun ervaringen met jou.

Onlangs met mijn dochter bij Maria Franzi Föllmi voor een behandeling geweest. Ongelooflijk hoe Maria al na 1 gesprek goed tot mijn dochter doordringt en haar naar zichzelf laat kijken om tot een oplossing te komen van haar probleem. Mijn dochter's houding verandert helemaal en ze verlaat uiteindelijk met een meer zelfverzekerde houding de praktijk. Ter ondersteuning van de therapie geeft Maria Bachbloesem druppels mee. Na nog een sessie en voorzien van goede, praktische, kindvriendelijke adviezen vindt mijn dochter dat ze zich goed genoeg voelt om verder te gaan zonder hulp. Wat een professionele en ervaren therapeute is Maria!

Lieve Maria, ik wil je bedanken voor de integere manier waarop je mij inzichten hebt gegeven in de levensvragen waar ik mee worstelde. Grote thema’s als verbinding en vergeving hebben we uitgewerkt, met voor mij heldere resultaten waar ik  mee verder kan. Het was hard werken, maar het was het meer dan waard! Er hebben tranen gevloeid. Tranen van verdriet, van opluchting, maar ook van het lachen. Gelukkig was de doos met tissues nooit ver weg…

Maria is een warme, integere en competente begeleidster voor mensen die meer zicht willen krijgen op blokkades die hen in het hier en nu hinderen. Haar begeleiding geeft mensen de mogelijkheid om vrijer en los van "oude pijnen" het Leven te Leven.

Lieve Maria, ik wil je graag heel erg ontzettend bedanken voor deze prachtige geboorte-sessie. Eigenlijk valt dit niet in woorden uit te drukken. Ik heb het gevoel (!) dat ik bij het “gaatje van alle shit” kon komen. Na alles wat ik al gedaan heb, was ik nog nooit zo diep in contact gekomen; ik zat er vlakbij; maar nu heb ik werkelijk contact kunnen maken met alle dingen die mij nog steeds aan mijn moeder binden omdat ik ze zo ingenomen heb. Ik dacht ervan los te zijn, maar dus nog steeds niet, waardoor ik gevormd ben zoals ik ben geworden. Dat gaat nu anders worden. Als ik deze jas kan uitdoen, volgeladen met dingen van mijn moeder, dan ben ik opnieuw geboren, een nieuw mens, sta ik naakt in de wereld, en kan ik eindelijk mijn eigen leven leven. Ben benieuwd, het kan nu pas werkelijk een kans krijgen.

Wil je nog even laten weten dat jij zeer liefdevol, geduldig, zorgvuldig in je werk bent. Werkelijk prachtig hoe jij aansluit en begeleidt.

Elke sessie brengt meer helderheid, meer begrip, meer acceptatie. Ik heb nu zoveel meer rust in mijn hoofd, acceptatie, ben een sterker mens, heb eindelijk zelfvertrouwen(!) begrijp veel meer ook van de mensheid in zijn geheel. En hoe heerlijk is het, dat alles wat je nu oplost, klaar is, geïntegreerd. Ik ben vreselijk blij dat ik Maria heb leren kennen, het aangedurfd heb om in therapie te gaan.  Ik zal in ieder geval mijn best doen om deze therapie hier en daar, waar ik denk dat het nodig is, te propageren. Ik gun het ieder mens die moeilijkheden ondervindt en er zelf niet uitkomt, om dit te doen. Het bevrijdt je en je hebt er voor de rest van je leven plezier van. Wat mij ontroert is dat een mens zoveel informatie in zijn eigen lichaam draagt, over zichzelf, het gezin waar hij/zij uit voortkomt, kortom het verleden waar zoveel van de problemen zijn ontstaan. Dat je zelf in een sessie op antwoorden komt! Dat je zelf momenten herbeleeft, waar problemen zijn ontstaan en dat je door het hoe en waarom in te zien, hoe afgrijselijk ook, je dingen begrijpt, accepteert en kunt verwerken. Bevrijdend!