De Therapeut

Mijn naam is Maria Franzi Föllmi en ik ben in 1961 geboren in Zwitserland. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Als lerares en later als vertaalster, gaf ik een aantal jaren kinderen en volwassenen les. Vervolgens legde ik me op vrouwenstudies toe en werkte ik in Pakistan en Zimbabwe. Het leven in Azië en Afrika heeft een belangrijke invloed op mijn persoonlijke groei en spiritueel bewustzijn gehad.

_VES1951-Maria F

 

Daarom ben ik mij gaan verdiepen in de helende krachten van Reiki, edelstenen, Bachbloesem en in de chakra-psychologie. In 2002 rondde ik mijn opleiding als edelsteentherapeut af en sinds 2003 ben ik Reiki Master. Vanaf die tijd geef ik regelmatig verschillende cursussen en workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Vanwege mijn groeiende belangstelling in de mens en zijn bewustwordingsproces, heb ik de 2-jarige studie tot reïncarnatietherapeut gevolgd aan de School voor Reïncarnatietherapie Nederland (SRN) en deze in 2008 succesvol afgerond. Bovendien heb ik in 2012 de opleiding als holografisch kindertherapeut afgesloten. Sinds januari 2014 maak ik deel van het docententeam van de SRN. In september 2018 heb ik de 4-jarige opleiding tot hypnotherapeut en psychosociale therapeut aan de Academie Hypnos succesvol afgesloten.

 

Ik ben lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH), van de Nederlandse Vereniging van Reïncarnatie Therapeuten (NVRT) en van de European Association for Regression Therapy (EARTh). Deze lidmaatschappen houden in dat ik me verbind aan de beroepscode en het tuchtrecht van deze verenigingen, die de kwaliteit van hun leden nauwlettend bewaken. Daarnaast sta ik geregistreerd in het AGBZ-bestand (Algemene Gegevens Beheer Zorgverleners) van het landelijk informatiecentrum van de Nederlandse Zorgverzekeraars.

Met ingang van 1 januari 2019 is mijn praktijk aangesloten bij RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) en bij SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg). Bij deze laatste is de verplichte onafhankelijke geschillencommissie gevestigd.

Ik ben verder aangesloten bij het netwerk Bewust Bollenstreek.

Ik hecht een groot belang aan jouw privacy en vind het belangrijk dat er zorgvuldig met je gegevens wordt omgegaan. In deze privacyverklaring (klik hier) lees je hoe ik omga met je gegevens en over je privacyrechten.

 

logo NVRT (2)               earth logo                                   Logo Bewust Bollenstreek